Viikko on mennyt aikaa jolloin jouduimme olemaan arkipäivät näkemättä, ja nyt oli sitten tulossa todella kovien paineiden viikonloppu. Syntymäpäivät, kovan luokan kohtaaminen uusien ihmisten kanssa mukana suku menneestä elämästäni, mutta yllätys yllätys varmaan jollakin tasolla yks meidän parhaista viikonlopusita. Perjantaina saunottiin kahdestaan lähes puolitoista tuntia, oltiin hieman kaljoissa. Rakasteltiin niin, että vieläkin tuntuu! 

Lauantaina saatiin taas viettää laatuaikaa kahdestaan, saunottiin ja juteltiin mentiin syvälle tunteisiin ja lopuksi.....voi helvetti!! Kaikki sä haluat puhua läpi kaiken kuulla ja kaiken kertoa! Yömyöhäällä alkoi juttu siirtyä entisiin seurustelu ja seksikumppaneihin Kerroit melkotarkasti  miten menetit 15-vuotiaana neitsyytesi ja kuinka pitkään seksi elämäsi ja seurustelu jatkui sen kumppanin kanssa, kerroit senkin miten opiskelitte sen ensimäisen kanssa samalla paikkakunnalla ja hakeuduit harrastamaan seksiä hänen kanssaan vaikka suhteenne  oli jo loppu.Kerroit kuinka sinua halutti valtavasti. Silloin Lauantai iltana oli vaan hieman vaikea kuunnela niitä juttuja ja takaa hiipi myös pieni kiihotus ja ajatus, että minä olen se joka kohta työntyy sisääsi hyvinkin syvälle ja nautinto siitä alkoi tekemään tehtvänsä. Jälleen rakasteltiin niin, että sitäkään kertaa ei ihan heti unohda! Tänään Maanantaina töihin lähtö oli enemmän kuin vaikeaa todella huonosti nukutun yön jälkeen. Ehkä viikonlopun paineet vaikutti uneen ja olisin todella kipeästi halunnut nukahtaa sinun viereen, mutta sinä olit pois. Jouduit lähteä jälleen viikoksi kotiin. 

Ehkä tuon väsymyksen vuoksi tänään aamupäivällä on sielunelämää hieman häirinneet nuo mitä kerroit menneistä suhteistasi ja varsinkin siitä nuoruuden ensimäisestä ja siitä kuinka parin vuoden yhdessäolon jälkeen suhde loppui siten, että lähdit seuraavan kumppanin kanssa kaupungilta ja ilta loppui suudelmiin. Niin se suhde tosin kariutui, kun se ei saanut seksiä sinulta. Hmm. tai sai se seksiä. Olette olleet peiton alla alasti kosketelleet joka paikkaa hivellyt toisianne hänen sormet on olleet sinun sisällä ja sinun kätesi hänen vartensa ympärillä, mutta se viimeinen osa jäi tekemättä. Huh ja tänään et ole sitten soittanut vielä kertaakaan ennen tätä hetkeä eli 20.30. Välillä on ollut kipeästi sellainen olo, että haluaisin puhua kanssasi, mutta kiusaan nyt itseäni ja kokeilen pystynkö olla soittamatta yhtä kauan kuin sinä? Niin tämä luo jälleen pientä mustasukkaisuuden tunnetta. Pyörittelen päässä ajatuksia, että jos et haluakaan soittaa, haluat rauhaa ajatuksillesi ilman että minä niitä sekottaisin. Pahimillaan se tekee sen, että ajattelen,että haluaisit sittenkin jotain toista. Älä säikähdä tätä se on sitä normaalia kaipuuta ja luo varmaan sitä jännitettä seuraavaan tapaamiseen joka usein johtaa valtavaan haluun olla lähellä sinua, ihollasi, sisälläsi ja rakastella sinun kanssa!