Pitäisi varmaan tehdä lisää paljastuksia, jotta joku kiinnostuisi tästä blogista. Meidän tilanne on vaan niin arka, että jos paljastan meidän perhetaustat on jonkun helppo tunnistaa tämän blogin kirjoittaja ja sinut samalla. Olisi kiva pysyä anonyyminä niin pystyisi taas paljastamaan hieman meidän kulissin takaisia asioita. Hmm. ja erotiikkaa on aika kiva sivuta näissä teksteissä. Jos kertoisin enemmän meidän seksuaalielämästä voisi kiinnostuneiden ja kateellisten joukko olla melkoinen. Siitä saisi jopa melko pornoa tekstiä väännettyä kyllä meidän peittojen alla ja välillä päälläkin sen verran paljon ja melkoisella dynamiikalla tapahtuu ;-) 

Ehkä jotain kuitenkin vois sanoa asiasta. Me ollaan koettu elämässä melko traagisen kohtalon. Olemme niiden seurauksena kaksi toisiimme takertunutta ihmistä ja ollaan erittäin rakastuneita toisiimme. Niin rakastuneita, että se aiheuttaa välillä melkoista tuskaa. Haluaisimme toisemme, mutta käytännössä se näyttää nyt todella vaikealta.  Mistään kolmiodraamasta tässä ei ole kysymys vaan meillä on muita siteitä ja rajoituksia saada elämästämme yhteinen elämä jossa kaksi ihmistä lapsineen asuisi saman katon alla.

Välillä riidat on menneet niin pahaksi, että usko yhdessä asumisen haluun on horjunut. Luotto toisiimme on kärsinyt. Viimeinen ja ehkä suhteemme pahin riita käytiin viime viikonloppuna. Ja suhteen loppu oli tosi lähellä. Viime yön vietin sinun luonasi. Olin tuomassa tavaroitasi pois minun luotani siinä mielessä, että tämä voi nyt loppua tähän. Tosin ajatus jo lähtiessäni oli, että sinun luona voidaan puhua rauhassa kahden kesken. Puhelimessa riitojen selvittäminen on yllättävän vaikeaa. Tämä toteutui mitä parhaimmin ja illasta tuli tosi lämmin ja hyvähenkinen. En kertakaikkiaan voinut lähteä kotiin, kun paikka vierelläsi oli tarjolla.Se  PARAS paikka mitä voi kuvitella! Jäin vaikka kotiinkin olisi pitänyt mennä. Suutelit minua kun nojasin tiskipöytään. Olin tunnetilassa jossa en voinut vastata suudelmaasi niin kuin olen siihen yleensä vastannut. Silloin vielä ajattelin lähteväni ehkä kotiin, ja tuntui vaikealta ajatella, että rakastelisimme ennen mun kotiin lähtöä.

Kun huomasin lähes mahdottomaksi ajatukseksi, että nukkuisin yön jossain muualla kuin sinun sängyssäsi sinun syleilyssäsi muuttui ajatus rakastelusta kertaheitolla ja sänkyyn mennessä en halunnut mitään muuta kuin sinua. Tulla ihollesi ja sisääsi. Ja ei voinut olla kuin yksi päätelmä mitä sinä ajattelit samasta asiast kun sormeni löysi ei kostean vaan ikäänkuin lähteenomaisesti kastuneen valuvan jalkovälisi. Se oli upea löytö! Se sai veden herahtamaan kielelle kun halusin sitä sillä maistaa ja nuolaista. Rakastelu ja yö kanssasi oli upea ja tänään onkin jo toisenlainen olo kuin eilen.  Tänään pystyy jo ajattelemaan ja syömään. Edellisen riidan alkamisesta meni loppupäivä ja seuraava päivä ennenkuin pystyin syömään juuri mitään. Kirjoitin sinulle sähköpostin jossa ruodin vähän elämäntilannettamme ja etenkin suhteemme tilaa  Tänään on myös puhuttu puhelimessa noin tunnin puhelu ilman ensimäistäkään kiistaa tai tuskan hetkeä. Aika kiva!

Kirjoitin blogiinkin kun sain sinulta selkeän viestin, että ennakkoluuloistasi päästyäsi olet käynyt tätä katsomassa, ja jopa kaivannut, että kirjoittaisin tänne.